Спецификација

Модел: KMG Fast Charger
USB Порти: 2

  • Влезна струја од 240V/0.3A
  • Излезна струја од 5V/3A
  • LED индикатор
  • Квалитетно пластично куќиште
  • Црна боја
  • Сертификат за квалитет: ce,RoHS,FCC,CCC