Спецификација

Модел: KMG E04
Тип: USB Type Lightning (за iPhone)

 • Максимална струја од 2.4A
 • LED индикатор
 • Позлатени конектори
 • Плетена PVC заштитна обвивка
 • Алуминиум отпорен на гребење
 • Сребрена боја
 • Должина од 1m
 • Трајни и силни магнети
 • Двостран магнетен конектор
 • Автоматски се конектира на растојание помало од 30mm
 • 4 јадрен кабел, составен од 130 бакарни жици, од кои 2 јадра за пренос на податоци (15×0.08), 2 јадра за полнење (50×0.08)

Бесплатна испорака во Македонија