Вчитување...
 • Спецификација Модел: KMG E04 Тип: USB Type Lightning (за iPhone)
  • Максимална струја од 2.4A
  • LED индикатор
  • Позлатени конектори
  • Плетена PVC заштитна обвивка
  • Алуминиум отпорен на гребење
  • Сребрена боја
  • Должина од 1m
  • Трајни и силни магнети
  • Двостран магнетен конектор
  • Автоматски се конектира на растојание помало од 30mm
  • 4 јадрен кабел, составен од 130 бакарни жици, од кои 2 јадра за пренос на податоци (15×0.08), 2 јадра за полнење (50×0.08)
  Бесплатна испорака во Македонија
 • KMG E04 Micro USB

  430ден
  Спецификација Модел: KMG E04 Тип: Micro USB
  • Максимална струја од 2.4A
  • LED индикатор
  • Позлатени конектори
  • Плетена PVC заштитна обвивка
  • Алуминиум отпорен на гребење
  • Сребрена боја
  • Должина од 1m
  • Трајни и силни магнети
  • Двостран магнетен конектор
  • Автоматски се конектира на растојание помало од 30mm
  • 4 јадрен кабел, составен од 130 бакарни жици, од кои 2 јадра за пренос на податоци (15×0.08), 2 јадра за полнење (50×0.08)
  Бесплатна испорака во Македонија
 • Спецификација Модел: KMG E04 Тип: USB Type C
  • Максимална струја од 2.4A
  • LED индикатор
  • Позлатени конектори
  • Плетена PVC заштитна обвивка
  • Алуминиум отпорен на гребење
  • Сребрена боја
  • Должина од 1m
  • Трајни и силни магнети
  • Двостран магнетен конектор
  • Автоматски се конектира на растојание помало од 30mm
  • 4 јадрен кабел, составен од 130 бакарни жици, од кои 2 јадра за пренос на податоци (15×0.08), 2 јадра за полнење (50×0.08)
  Бесплатна испорака во Македонија